Työpaikat

Jätä jälkesi älykkään infran historiaan. Tule ohjelmistokehittäjäksi Neviaan.

Mitä tarjoamme

Neviassa osallistut mielekkäisiin projekteihin, joiden tuloksilla pelastetaan ihmishenkiä, säästetään luonnonvaroja ja parannetaan Suomen kilpailukykyä. Olet keskeisessä roolissa törmäyttämässä perinteisiä toimialoja digitalisaation avaamiin uusiin toimintamalleihin. Emoyhtiömme Andament Groupin kautta meille avautuu iso testilaboratorio ideoillemme ja yhteys kansainvälisille markkinoille.

Keitä etsimme

Tällä hetkellä etsimme ensisijaisesti kokeneita sovelluskehittäjiä, jotka haluavat vastuullisen roolin tiimissämme. Olet ollut suunnittelemassa ja kehittämässä ohjelmistoja ja jopa alusta alkaen ja tiedät, miten softaa tehdään tiiminä – itseohjautuvasti ja ketterästi. Olet mielestäsi innovatiivinen ongelmanratkaisija ja kiinnostunut osaamisesi kehittämisestä. Sinua kiinnostaa IoT- järjestelmien kokonaisvaltainen suunnittelu, data ja sen visualisointi, sensorit, serverless backend -tekniikat sekä mobiilisovellukset.

Esimerkkejä käyttämistämme työkaluista ja teknologioista: AWS, Java (+ Android), ReactJS.

Nevia työpaikkana

Neviassa olet hyvien tyyppien seurassa. Työskentelet rennossa ja matalassa organisaatiossa, jossa et törmää byrokratiaan. Saat vastuullesi osaamisesi mukaisia työtehtäviä ja opastusta kokeneemmilta kollegoiltasi. Emoyhtiö Andament Groupin arvot – ihmisläheisyys, yhteistyö, laatu ja turvallisuus sekä yhdessä kehittyminen – näkyvät päivittäisessä työssämme. Työntekijämme ovat laajennetun terveydenhoidon piirissä.

Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Espoossa, Jyväskylässä ja Oulussa. Hyödynnämme työssämme uusimpia ryhmätyösovelluksia, mikä mahdollistaa myös etätyön. Voit työskennellä myös omalla toiminimellä.

Avoin hakemus

  Yhteystiedot

  Laskutusosoite
  Nevia Oy
  Tetriläntie 6 A4
  90460 Oulunsalo

  Y-tunnus: 2164235-2

  Yhteystiedot ja henkilöstö

  © Nevia

  Website by © Eagle Media