Expert in intelligent infrastructure

Nevigator

Nevigator™ on Nevia Oy:n kehittämä järjestelmä maastohavaintojen tallentamiseen. Sitä käyttävät kentällä työskentelevät yritykset ja yhteisöt, kuten kunnossapitoyritykset, huoltoyhtiöt, sähkölaitokset, kuntatekniikan viranomaiset ja kaavoittajat.

Pyydä Demo

Keskeiset ominaisuudet

Nopea tallennus

Nevigator on suunniteltu helpottamaan kentällä työskentelevien työtä.

Selkeät raportit

Helppolukuisten raporttien perusteella jatkotoimenpiteistä päättäminen on tehokasta.

Laitevapaa investointi

Nevigator toimii työntekijöiden henkilökohtaisissa tietokoneissa ja mobiililaitteissa.

Varma tietovarasto

Pilvipalvelussa tieto on koko organisaation hyödynnettävissä ja turvallisesti tallessa.

Heti käyttövalmis

Nevigator koostuu web-ohjelmistosta sekä Android-alustalle saatavilla olevasta mobiilisovelluksesta. Käyttöönoton yhteydessä perustamme yrityksellesi käyttäjätilin järjestelmään, toimitamme käyttöohjeet ja koulutamme pääkäyttäjän.

Turvallinen ja tehokas

Maastohavaintoja voi tallentaa ennalta määritettyä lomaketta täyttämällä, muistiinpanoja kirjoittamalla, sanelemalla tai valokuvaamalla, minkä lisäksi havaintopisteet ja kuljettu reitti tallentuvat automaattisesti. Nevigator parantaa tien päällä työskentelevien turvallisuutta ja tehostaa työtä, kun turhat pysähdykset jäävät pois.

Muokkaa itsellesi sopivaksi

Nevigatoria käyttävät yritykset pystyvät itsenäisesti muokkaamaan järjestelmää omiin tarpeisiinsa. Pääkäyttäjä voi liittää uusia käyttäjiä järjestelmään, perustaa yritykselle uusia projekteja ja laatia niihin projektikohtaisia havaintopohjia.

Käytätkö jo Nevigatoria?

Kirjaudu palveluun