Nevia vahvistaa ohjelmistokehitystään

Kauppa vahvistaa Nevian tekemää ohjelmistokehitystyötä muun muassa <a href=”https://www.nevia.fi/nevigator/”>Nevigator-ohjelmiston</a> osalta. Nevigator on tiedonkeruuseen ja raportointiin kehitetty järjestelmä.

– Tähän asti olemme teettäneet ohjelmistoja alihankintana. Kun ohjelmistotyö tehdään nyt omana työnä, voimme keskittyä ohjelmistokehitykseen entistä täysipainoisemmin, sanoo Nevian toimitusjohtaja <strong>Matti Hirvonen</strong>.

Ratas Softwaren toimitusjohtaja <strong>Matti Ahinko</strong> on tyytyväinen siihen, että ohjelmistokehitys siirtyy yhtiölle, jolla on selkeä visio tulevaisuudesta ja runsaasti ideoita takataskussaan.

– Ohjelmistoista tulee meille vahva palvelukokonaisuus, ja kaupan ansiosta pystymme parantamaan oleellisesti tekemisen laatua sekä asiakaspalvelua,  Hirvonen jatkaa ja toivottaa Nevian väen puolesta Matti Ahingon ja <strong>Simo Haataisen</strong> lämpimästi tervetulleiksi yritykseen.

<a href=”http://www.andamentgroup.fi/” target=”_blank”>Andament Groupiin</a> kuuluva Nevia on älykkään liikenteen asiantuntija, jonka palveluihin kuuluvat liikennelaskennat, liikennevirtamittaukset, asiakkaiden tarpeisiin sovitetut telematiikkajärjestelmät sekä palvelutaso- ja tyhjätilamittaukset.

Yhteystiedot

Laskutusosoite
Nevia Oy
Kalajoentie 6
85100 KALAJOKI
Y-tunnus: 2164235-2

Yhteystiedot ja henkilöstö

Nevia

Tietoa meistä
Ota yhteyttä

© Nevia, Andament Group Oy 2020.

Website by © Eagle Media